LedPro™ punavaloterapia

25 € / hoitokerta | 110 € / 5 kertaa | 200 € / 10 kertaa

CTN LedPro™ on markkinoiden edistynein punavaloterapia, joka yhdistää modernin teknologian ja kliinisen tutkimuksen tarjotakseen tehokkaita terveys- ja hyvinvointietuja. Punavaloterapia, jota myös kutsutaan fotobiomodulaatioksi, hyödyntää punaista ja lähellä infrapunaa olevaa valoa edistämään solujen toimintaa ja kiihdyttämään kehon luonnollisia paranemisprosesseja.

LedPro™ on näiden valoterapioiden yhdistelmä, jossa koko vartaloon kohdistetaan punaista sekä NIR valontaajuutta. Punavaloterapia käyttää koherenttia valon taajuutta, joka vaikuttaa jopa 20 millimetrin syvyyteen asti ihon alla. Hoito aktivoi tehokkaasti kehon omia biokemiallisia paranemisprosesseja. LedPro™ -hoito tehostaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja tuottaa iholle luonnollisia ravintoaineita, joilla on positiivisia vaikutuksia ihon hyvinvointiin.

Kun keho altistetaan LedPro™ -laitteen tuottamalle valolle, mitokondriot – solujemme energiantuotantokeskukset – absorboivat tämän valon ja tehostavat ATP:n (adenosiinitrifosfaatti) tuotantoa. Tämä energia-aktivaatio auttaa soluja parantumaan, uudistumaan ja toimimaan tehokkaammin.

Punavaloterapia toimii tunkeutumalla ihon läpi ja toimittamalla valoenergiaa soluihin. Punavalo energisoi soluja ja edistää niiden nopeaa lisääntymistä. Solut imevät energiaa mitokondrioiden, solun energiantuotannosta vastaavan osan kautta ja se auttaa solujen uudistumisessa ja korjaantumisessa. 

Urheilijoille ja aktiivisille henkilöille LedPro™ voi tarjota huomattavia etuja lihasten palautumisessa. Punavaloterapia voi vähentää lihasarkuutta ja tulehdusta intensiivisen harjoituksen jälkeen, mikä auttaa parantamaan suorituskykyä ja nopeuttamaan palautumisaikaa. Se on myös osoittautunut tehokkaaksi arpien, ihovaurioiden ja tulehdusten hoidossa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ihon terveyden ja ulkonäön parantamiseen.

LedPro™-terapialla voi olla monia muita hyötyjä. Se voi auttaa parantamaan verenkiertoa, lievittämään kipua ja tulehdusta, sekä tukemaan mielenterveyttä, kuten lievittämään masennuksen ja ahdistuksen oireita.

 

 

Speed Recovery Studio

Hotel Haaga Central Park
Nuijamiestentie 10
00320 Helsinki

+358 400 90 3033
info@speedrecovery.fi

Arkisin 10:00 – 18:00
Launtaisin 10:00 – 16:00