e°CABIN™ huippukylmähoito

27 € / hoitokerta | 120 € / 5 kertaa | 215 € / 10 kertaa

CTN e°CABIN™ on kokovartalohuippukylmähoito, joka edustaa uusinta teknologiaa palautumisessa ja hyvinvoinnissa. Tämä tehokas menetelmä hyödyntää erittäin matalia lämpötiloja aktivoidakseen kehon luonnolliset paranemisprosessit ja tarjotakseen lukuisia terveysvaikutuksia.

Kun altistat kehosi kylmälle e°CABINissa™, keho käynnistää useita biologisia prosesseja. Verenkierto tehostuu, kun keho pyrkii säilyttämään ydinsisäisen lämpötilan, ja tämä voi auttaa vähentämään tulehduksia ja edistää paranemista. Menetelmä stimuloi myös endorfiinien, ”hyvän olon kemikaalien”, vapautumista, mikä voi vähentää kipua ja lisätä mielialaa. Toistuva kylmäaltistus parantaa myös vagushermon toimintaa.

Huippukylmähoito eli kryoterapia on helppo ja kivuton tapa aktivoida kehon omat luonnolliset parantumisprosessit. Huippukylmähoidon perusperiaate on yksinkertainen. Koko-vartalo huippukylmähoito perustuu ihon pinnan termoshokkin, joka saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän. Keho reagoi välittömästi tähän äkilliseen lämpötilan laskuun tuottamalla elimistön kannalta tärkeitä hormoneja ja entsyymejä äärimmäisen ihonpintalämpötilan laskusta selviämiseksi.

Vasodilaatio (verisuonten laajeneminen) käynnistyy hoidon jälkeen, koska keho pyrkii luonnollisesti palauttamaan kehon normaalia lämpötilaa, täten paikallinen verenkierto ja aineenvaihdunta kiihtyvät tuoden alueelle elintärkeitä hormoneja ja entsyymejä. Näiden luonnollisten ainesosien lisääntyminen verenkierrossa edesauttaa mm. paranemista tulehduksesta, vammoista ja leikkauksista. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvaurioista.

Urheilijoille ja kuntoilijoille e°CABIN™ tarjoaa merkittävää hyötyä nopeuttamalla lihasten palautumista harjoituksen jälkeen. Huippukylmähoito voi vähentää lihasväsymystä, jolloin voit palata nopeammin harjoitteluun ja parantaa suorituskykyäsi. Lisäksi kylmähoito voi auttaa pienentämään turvotusta ja hematomia loukkaantumisen sattuessa.

e°CABIN™ kylmähoito voi tukea immuunijärjestelmän toimintaa, parantaa ihon kuntoa ja edistää parempaa unen laatua. Säännöllisesti käytettynä se voi myös auttaa vähentämään kroonista kipua ja jopa hidastaa ikääntymisen merkkejä iholla.

Hoitomuoto sopii erinomaisesti sellaisenaan ja manuaalisen terapian, kuntoutuksen tai liikuntasuorituksen yhteyteen ennen tai jälkeen hoidon riippuen asiakkaan tarpeista ja vaivoista.

 

 

Speed Recovery Studio

Hotel Haaga Central Park
Nuijamiestentie 10
00320 Helsinki

+358 400 90 3033
info@speedrecovery.fi

Arkisin 10:00 – 18:00
Launtaisin 10:00 – 16:00