OxyPro™ ylipainehappihoito

80 € / tunti | 640 € / 10 tuntia

CTN OxyPro™ edustaa huipputeknologista ylipainehappihoitoa (HBOT), joka on suunniteltu yhdistämään tehokkuus ja mukavuus. Hoidon aikana kammion happitasoa nostetaan 50 prosentilla (21%:sta 31%:iin) ja samalla paine korotetaan 53 Kilopascaliin (1,53ATA), joka vastaa noin 5,3 metrin syvyyttä veden alla.

Kohonneessa paineessa kehon kaikki solut ovat lievässä puristuksessa, mikä yhdessä lisääntyneen hapen kanssa tehostaa niiden kykyä poistaa toksiineja ja muita haitallisia ainesosia. Tämän menetelmän on todettu edistävän solujen, kudosten ja elinten paranemista ja uudistumista monissa eri tilanteissa.

Ylipainehoidon aikana hengitetään happea samalla, kun kehoon kohdistuva paine kasvaa korkeammaksi. Paineen nousu liuottaa happea veriplasmaan ja kehon kudoksiin paljon nopeammin kuin normaalissa ilmanpaineessa. Kohonneessa paineessa kehon kaikki solut ovat lievässä puristuksessa, mikä yhdessä lisääntyneen hapen kanssa voi vaikuttaa myönteisesti niiden toimintaan.

Kudosten happipitoisuuden noustessa, keho mahdollisesti pystyy vastustamaan paremmin erilaisia infektioita ja vastustuskyky saattaa tehostuu. HBOT-hoito voi mahdollisesti myös edistää valkosolujen kykyä löytää ja tuhota elimistöä vastaan ”hyökkääviä soluja”.

Urheilijoille CTN OxyPro™ voi tarjota korvaamattoman edun palautumisessa. Ylipainehappihoito voi nopeuttaa lihasten korjaantumista intensiivisen harjoittelun jälkeen ja lyhentää palautumisaikoja. Tämä on erityisen hyödyllistä ammattiurheilijoille ja aktiivisille kuntoilijoille, jotka haluavat maksimoida suorituskykynsä ja minimoida loukkaantumisriskinsä.

OxyPro™ on osoittanut tehonsa monien sairauksien ja vammojen hoidossa, kuten diabeettisten haavaumien, säteilyvammojen ja tiettyjen infektioiden käsittelyssä. Se voi myös parantaa aivotoimintaa ja kognitiivisia kykyjä joissakin tapauksissa.

Speed Recovery Studio

Hotel Haaga Central Park
Nuijamiestentie 10
00320 Helsinki

+358 400 90 3033
info@speedrecovery.fi

Arkisin 10:00 – 20:00
Launtaisin 10:00 – 16:00