X-TONE™ elektromagneettinen lihasharjoittelu ja vartalonmuokkaus

50 € / 30 min | 225€ / 5 kertaa 30 min | 400 € / 10 kertaa 30 min

CTN X-TONE™ on elektromagneettisen lihasharjoittelun edelläkävijä, joka tarjoaa tehokkaan ja innovatiivisen tavan parantaa lihasten kuntoa ja kehittää kehon kokonaisvaltaista suorituskykyä. Elektromagneettisen stimulaation avulla X-TONE™ aktivoi lihassolujasi tavalla, jota perinteinen harjoittelu ei voi saavuttaa, maksimoiden harjoittelun vaikutukset lyhyessä ajassa.

X-TONE™ mahdollistaa myös lantionpohjan lihasten harjoittelun siihen suunniteltua istuinosaa käyttäen. Istuinosa lähettää sähkömagneettisia pulsseja lantionpohjan läpi aiheuttaen lihasten supistuksia lantionpohjan lihasten voiman ja kestävyyden parantamiseksi.

Sähkömagneettinen lihasstimulaatio (MMS) on hoito, joka stimuloi lihasten supistumista lihasten vahvistamiseksi, turvotuksen vähentämiseksi ja kivun lievittämiseksi. Samalla hoito tuhoaa rasvasoluja ja vähentää ei-toivottuja rasvakertymiä hoidetuilla alueilla.

X-TONE™-laite tuottaa voimakkaita sähkömagneettisia pulsseja jotka välitetään lihas- ja rasvakudokseen Tesla-kelan elektrodien kautta, jotka sijaitsevat suurten hoitopäiden sisällä. Ne asetetaan joko ihoa vasten tai ohuiden vaatteiden päälle. MMS-laitteen pulssit jäljittelevät keskushermoston signaalien aiheuttamaa reaktiota, mutta supistukset ovat voimakkaampia. Tämä johtaa selvästi parempiin ja nopeampiin tuloksiin verrattuna perinteiseen liikuntaan ja lihasharjoitteluun.

Urheilijoille ja kuntoilijoille X-TONE™ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tehostaa harjoitteluaan. Laitteen avulla on mahdollista kohdentaa tiettyjä lihasryhmiä erityisen tehokkaasti, mikä tekee siitä erityisen hyödyllisen kuntoutusprosesseissa tai kun halutaan vahvistaa heikentyneitä lihasalueita. Lisäksi, koska elektromagneettinen stimulaatio voi auttaa parantamaan lihasten verenkiertoa, se voi myös nopeuttaa palautumista intensiivisen harjoittelun jälkeen.

X-TONE™ voi tukea lihasten ylläpitoa ja kasvua erityisesti niillä, joilla on rajoituksia perinteisessä liikunnassa – esimerkiksi ikääntyneillä henkilöillä. Se voi myös auttaa torjumaan lihasatrofiaa pitkittyneissä immobilisaatiotilanteissa.

 

 

Speed Recovery Studio

Hotel Haaga Central Park
Nuijamiestentie 10
00320 Helsinki

+358 400 90 3033
info@speedrecovery.fi

Arkisin 10:00 – 18:00
Launtaisin 10:00 – 16:00