X°CRYO™ paikallishuippukylmähoito

20 € / 10 minuuttia | 90 € / 5 kertaa 10 minuuttia | 160 € / 10 kertaa 10 minuuttia

CTN X°CRYO™ on paikallishuippukylmähoito, joka tuo huippukylmäteknologian suoraan tietyille kehon alueille maksimaalisten terapeuttisten vaikutusten saavuttamiseksi. X°CRYO™ soveltuu erityisesti kiputilojen hoitoon, liikkuvuuden lisäämiseen sekä tulehdusten ja turvotuksen lieventämiseen esimerkiksi polvissa, nilkoissa, ranteissa ja kyynärpäissä.

Kun tietty kehon osa altistetaan X°CRYO™-laitteen tuottamalle äärimmäiselle kylmyydelle, paikallinen verenkierto tehostuu. Tämä tekee menetelmästä erityisen hyödyllisen urheiluvammoille, lihaskrampeille tai nivelkivuille.

Huippukylmähoito eli kryoterapia on helppo ja kivuton tapa aktivoida kehon omat luonnolliset parantumisprosessit. Huippukylmähoidon perusperiaate on yksinkertainen. Paikallinen huippukylmähoito perustuu ihon pinnan termoshokkin, joka saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän. Termoshokki on kehossa ilmenevä epänormaali olosuhde, jossa ihon pinta lämpötila on laskettu paikallisesti 0°C – 4°C vain muutamissa kymmenissä sekunneissa.

Vasodilaatio (verisuonten laajeneminen) käynnistyy hoidon jälkeen, koska keho pyrkii luonnollisesti palauttamaan kehon normaalia lämpötilaa, täten paikallinen verenkierto ja aineenvaihdunta kiihtyvät tuoden alueelle elintärkeitä hormoneja ja entsyymejä. Näiden luonnollisten ainesosien lisääntyminen verenkierrossa edesauttaa mm. paranemista tulehduksesta, vammoista ja leikkauksista. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvaurioista.

Urheilijoille ja kuntoilijoille X°CRYO™ tarjoaa tehokkaan ratkaisun paikalliseen palautumiseen. Se voi vähentää lihasten arkuutta ja turvotusta harjoittelun tai kilpailun jälkeen, mikä auttaa nopeuttamaan palautumista ja vähentämään loukkaantumisen riskiä. Keskittynyt kylmähoito voi myös auttaa lievittämään kroonista kipua ja tulehdusta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan pitkäaikaisille urheilijoille.

X°CRYO™ voi auttaa lievittämään monia kroonisia vaivoja, kuten niveltulehdusta, tendiniittia ja fibromyalgiaa. Lisäksi, koska se on paikallinen hoito, se voi olla erityisen hyödyllinen potilaille, joille kokovartalohuippukylmähoito ei sovi.

Hoitomuoto sopii erinomaisesti sellaisenaan ja manuaalisen terapian, kuntoutuksen tai liikuntasuorituksen yhteyteen ennen tai jälkeen hoidon riippuen asiakkaan tarpeista ja vaivoista. Pidemmät hoitojaksot saavat aikaan syvempiä anti-inflammatorisia vaikutuksia.

 

 

Speed Recovery Studio

Hotel Haaga Central Park
Nuijamiestentie 10
00320 Helsinki

+358 400 90 3033
info@speedrecovery.fi

Arkisin 10:00 – 18:00
Launtaisin 10:00 – 16:00