LedPro™ terapi med rött ljus

25 € / session | 110 € / 5 sessioner | 200 € / 10 sessioner

CTN LedPro™ är den mest avancerade rödljusterapin på marknaden och kombinerar modern teknik och klinisk forskning för att ge kraftfulla fördelar för hälsa och välbefinnande. Vid rödljusterapi, även kallad fotobiomodulering, används rött och nära infrarött ljus för att stimulera cellaktiviteten och påskynda kroppens naturliga läkningsprocesser.

LedPro™ är en kombination av dessa ljusbehandlingar, som applicerar röda och NIR-ljusfrekvenser på hela kroppen. Vid rödljusterapi används en koherent ljusfrekvens som verkar upp till 20 millimeter under huden. Behandlingen aktiverar effektivt kroppens egna biokemiska läkningsprocesser. LedPro™-behandlingen stimulerar blodcirkulationen, ämnesomsättningen och tillför naturliga näringsämnen till huden, vilket har positiva effekter på hudens välbefinnande.

När kroppen utsätts för det ljus som produceras av LedPro™ absorberar mitokondrierna – cellernas energiproduktionscentrum – detta ljus och ökar produktionen av ATP (adenosintrifosfat). Denna energiaktivering hjälper cellerna att läka, förnyas och fungera mer effektivt.

Rödljusterapi fungerar genom att tränga in i huden och leverera ljusenergi till cellerna. Rött ljus ger cellerna energi och främjar deras snabba förökning. Cellerna absorberar energi genom mitokondrierna, den del av cellen som ansvarar för energiproduktionen, och det hjälper cellerna att förnyas och repareras.

För idrottare och aktiva personer kan LedPro™ ge betydande fördelar vid muskelåterhämtning. Rödljusterapi kan minska muskelömhet och inflammation efter ett intensivt träningspass, vilket bidrar till att förbättra prestationen och påskynda återhämtningen. Det har också visat sig vara effektivt vid behandling av ärr, hudskador och inflammation, vilket gör det till ett utmärkt val för att förbättra hudens hälsa och utseende.

LedPro™-behandling kan ha många andra fördelar. Det kan bidra till att förbättra cirkulationen, lindra smärta och inflammation samt främja psykisk hälsa, t.ex. genom att lindra symtom på depression och ångest.

 

 

Speed Recovery Studio

Hotel Haaga Central Park
Nuijamiestentie 10
00320 Helsingfors

+358 400 90 3033
info@speedrecovery.fi

Vardagar 10:00 – 18:00
Lördagar 10:00 – 16:00