X-TONE™ elektromagnetisk muskelträning och kroppsformning

50 € / 30 min | 400 € / 5 timmar

CTN X-TONE™ är en pionjär inom elektromagnetisk muskelträning och erbjuder ett effektivt och innovativt sätt att förbättra muskeltonus och utveckla hela kroppens prestationsförmåga. Genom elektromagnetisk stimulering aktiverar X-TONE™ dina muskelceller på ett sätt som traditionell träning inte kan, vilket maximerar effekterna av din träning på kort tid.

Med X-TONE™ kan du också träna dina bäckenbottenmuskler med hjälp av en specialdesignad sits. Sätet sänder elektromagnetiska pulser genom bäckenbotten och orsakar muskelsammandragningar för att förbättra styrkan och uthålligheten i bäckenbottenmusklerna.

Elektromagnetisk muskelstimulering (MMS) är en behandling som stimulerar muskelkontraktion för att stärka musklerna, minska svullnad och lindra smärta. Samtidigt förstör behandlingen fettceller och minskar oönskade fettdepåer i de behandlade områdena.

X-TONE™-enheten genererar kraftfulla elektromagnetiska pulser som överförs till muskel- och fettvävnad via Tesla-coil-elektroder som sitter inuti stora behandlingshuvuden. De placeras antingen mot huden eller över tunna kläder. MMS-enhetens pulser efterliknar responsen från signalerna i det centrala nervsystemet, men sammandragningarna är mer intensiva. Detta leder till betydligt bättre och snabbare resultat jämfört med traditionell motion och muskelträning.

För idrottare och fitnessentusiaster är X-TONE™ ett utmärkt sätt att förbättra sin träning. Apparaten gör det möjligt att särskilt effektivt rikta in sig på specifika muskelgrupper, vilket gör den särskilt användbar i rehabiliteringsprocesser eller för att stärka försvagade muskelområden. Eftersom elektromagnetisk stimulering kan bidra till att förbättra blodflödet i musklerna kan det också påskynda återhämtningen efter intensiv träning.

X-TONE™ kan bidra till att musklerna bibehålls och växer, särskilt för personer som har svårt att utöva traditionell motion – t.ex. äldre eller personer med funktionsnedsättning. Det kan också bidra till att förhindra muskelförtvining vid långvarig immobilisering.

Speed Recovery Studio

Hotel Haaga Central Park
Nuijamiestentie 10
00320 Helsingfors

+358 400 90 3033
info@speedrecovery.fi

Vardagar 10:00 – 20:00
Lördagar 10:00 – 16:00