Ett unikt koncept för att förbättra återhämtningen och det allmänna välbefinnandet. Studion består av patenterade CTN-innovationer i kombination med den senaste tekniken. Världens första återhämtningssvit med utrustning för kryoterapi, muskelstimulering, hyperbarisk syrgas och rödljusterapi.

Vi erbjuder även tjänster utan tidsbokning. För alla tjänster finns ett billigare seriekort för fem eller tio besök. Det är möjligt att boka studion för privat bruk. Vårt kontor ligger i Helsingfors, på Hotel Haaga. Ingång genom hotellets lobby.

e°CABIN™ behandling med ultrakyla

Från 39 € / tid

En kryoterapi för hela kroppen som representerar den senaste tekniken inom återhämtning och välbefinnande. Bara ett besök är uppfriskande, men upprepad kryoterapi har visat sig ha många positiva effekter på människors hälsa och förebyggande av sjukdomar.

LedPro™ terapi med rött ljus

Från 35 € / tid

Rödljusterapi är en form av ljusterapi som använder rött och/eller nära infrarött ljus för att stimulera energiproduktionen i cellerna. LedPro™ är en kombination av dessa ljusterapier, som applicerar rött ljus och NIR-ljusfrekvenser på hela kroppen.

X-TONE™ elektromagnetisk muskelträning och kroppsformning

Från 50 € / 30 min

En pionjär inom elektromagnetisk muskelträning, som erbjuder ett effektivt och innovativt sätt att förbättra muskelkonditionen och utveckla kroppens övergripande prestanda. X-TONE™ aktiverar dina muskelceller på ett sätt som traditionell träning inte kan, vilket maximerar effekterna av din träning på kort tid. X-TONE™ möjliggör också en mycket effektiv träning av bäckenbottenmuskulaturen med hjälp av en specialdesignad sits.

X°CRYO™ lokaliserad kryoterapi

Från 20 € / 10 minuter

En topisk kryoterapi som ger den senaste kryoterapitekniken direkt på specifika områden av kroppen för maximala terapeutiska effekter. X°CRYO™ är särskilt lämplig för att behandla smärta, öka rörligheten och lindra inflammation och svullnad i områden som knän, vrister, handleder och armbågar.

OxyPro™ behandling med hyperbar syra

Från 80 € / 60 minuter

Under behandlingen ökas syrenivån i kammaren med 50% (från 21% till 31%) och trycket ökas till 53 kilopascal (1,53ATA), vilket motsvarar ett djup på ca 5,3 meter under vattenytan. Vid förhöjt tryck utsätts alla celler i kroppen för en lätt kompression, vilket tillsammans med ökat syre ökar deras förmåga att avlägsna gifter och andra skadliga ämnen. Denna metod har visat sig främja läkning och regenerering av celler, vävnader och organ i en mängd olika situationer.

Speed Recovery Studio

Hotel Haaga Central Park
Nuijamiestentie 10
00320 Helsingfors

+358 400 90 3033
info@speedrecovery.fi

Vardagar 10:00 – 20:00
Lördagar 10:00 – 16:00